dinsdag 9 augustus 2016

De Lentevrouw

Vandaag iets meer over het karakter van de vrouw die op haar mooist is in de kleuren van de bloembollenvelden in de lente. Door de jaren heen zijn overeenkomsten geconstateerd bij mensen van hetzelfde seizoen type. 

Haar uitstraling en innerlijk passen bij elkaar. Het lentetype komt fris, boeiend en plezierig over. Ze is actief, levendig, lacht gemakkelijk, is vriendelijk, impulsief, bij gelegenheden gastvrij en ze houdt van luxe. 

Ze is vrouwelijk, energiek, bruisend en onvoorspelbaar. Ze kan onschuldig (soms naïef) overkomen, maar onderschat haar intelligentie niet. In feite is ze getalenteerd en bekwaam, op haar eigen min of meer chaotische manier. Ze weet van minuut tot minuut waar ze mee bezig is. 

Ze is meestal extravert, soms wat schuchter en verlegen. Ze houdt ervan om verzorgd en vertroeteld te worden. Ze is gewend complimentjes te ontvangen en ze wordt meestal hoffelijk behandeld. Financiële zekerheid is belangrijk voor haar. Ze staat altijd klaar voor een ander. 

Ze heeft veel plannen maar probeert soms teveel in een keer, ze neemt wel eens te veel hooi op haar vork. Haar uiterlijk is belangrijk voor haar. 

Ze heeft een tere, natuurlijke schoonheid en blijft altijd een jeugdige uitstraling behouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten