maandag 1 augustus 2016

De Wintervrouw


Vandaag iets meer over de vrouw die op haar mooist is in de koele kleuren van de winter.
Door de jaren heen zijn er overeenkomsten geconstateerd bij mensen van hetzelfde seizoen type. Deze kenmerken zijn gebaseerd op observaties.Zij lijkt gedistingeerd en zeker van zichzelf. Haar sprekende doorkleuring en haar zelfbewuste uitstraling kunnen de indruk wekken dat ze erg gereserveerd is. Tegelijkertijd ademt ze innerlijke warmte en persoonlijke charme uit. Ze heeft een fascinerende, wat mysterieuze aantrekkingskracht. 

Ze is kalm. Denkt logisch en is avontuurlijk. Naast een ijzeren wil, is ze assertief, soms koppig en kan zij een scherpe tong hebben. Een crisis benaderd zijn in kalmte en met een positieve instelling. 

De wintervrouw is een sterke, besluitvolle leider. Ze kan met autoriteit delegeren en is zelden 
impulsief. Zelfs als ze niet helemaal zeker van haar zaak is, kan ze zelfverzekerd overkomen. Ze wordt bewonderd en zeer gerespecteerd door haar omgeving, maar heeft weinig intieme vrienden. Ze is ambitieus, werkt hard en heeft zichzelf verstandig georganiseerd. In haar schuilt een goede carrière vrouw. Ze vindt het heerlijk om gedetailleerde toekomst plannen te maken. 

Ze maakt aantekeningen voor zichzelf om haar gedachten te ordenen en haar dag in te delen. Hoewel ze iemand is die vroeg opstaat, komt ze vaak tijd tekort: door haar over georganiseerdheid houden haar prestaties geen gelijke tred met de door haar geplande activiteiten.

De wintervrouw is een echte vriendin als het u lukt om haar echt te leren kennen.

Men kan leuk en ontspannen met haar omgaan, maar beschaam haar vertrouwen niet, dat vergeet ze nooit. U kunt haar vergelijken met een diamant: sprankelend, kostbaar en scherp aan de randen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten