dinsdag 30 augustus 2016

De Zomervrouw

Tot slot in deze reeks, meer over de zomervrouw. Zij is op haar best in vergrijsde koele kleuren. Soms zit ze dicht tegen de winter aan, maar de winterkleuren overschreeuwen haar. Ze zou er helemaal in verdwijnen.


Zij is veelal het klassieke type met een zachte en rustige uitstraling. Voor wat haar kleren betreft moet het nooit zoeken in dramatische effecten. Veel van de mooiste vrouwen ter wereld zijn zomers. Ze zijn minzaam, evenwichtig en gelijkmatig gestemd en hebben een zachte kalme stem. De zomervrouw krijgt meer gedaan met minder moeite. Is artistiek en succesvol in de zaken die zij onderneemt.


Ze kan goed luisteren en is werkelijk ge├»nteresseerd in andere mensen. Vanwege haar bereidheid om te luisteren zoeken velen haar schouder en raakt zij betrokken bij andermans problemen en buurtroddels. De zomervrouw is kieskeurig en houdt van mooie dingen. Ze houdt van haar huis en is gelukkig in de rol van echtgenote, moeder en vrouw des huizes. Ze is bovendien erg goed in bezigheden van huiselijke aard. 

Ze is graag betrokken bij school, gemeentelijke en/of sociaal maatschappelijke organisaties en u zult haar dan meestal ook wel aantreffen als voorzitter van een of andere vereniging. Zomers zijn ochtend mensen en staan vroeg op om een goede start te hebben. 

Ze is vastberaden, koppig en moeilijk te overtuigen. Als ze echter eenmaal is overtuigd, zet zij zich volledig in. Ze is aardig en oprecht. Een goede kameraard, trouwe vriend en toegewijde geliefde. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten